Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom z witrażami - dom z duszą

Adres obiektu Wierch Olczański 51A, 34-530 Bukowina Tatrzańska
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 13

 
Waldek i Iza z towarzystwem
Dodano: 2010-01-28
 

Zgodnie z towarzystwem stwierdziliśmy , iż z naszych kilku pobytów w tych okolicach Dom z Witrażami okazał się najlepszym . Konkretnie , bardzo dobra lokalizacja ( przy samym stoku ) , bardzo przytulne , domowe wnętrze z prawidłowym rozkładem pomieszczen , wyposażeniem , standartem , komunikacją , duża oferta rekreacyjna . Bardzo uprzejmi gospodarze wykazujący niezwykłą dbałość o utrzymanie obiektu . Fascynująca galeria biżuterii i witraży. Polecam serdecznie !!!


 
Iwona i Paweł
Dodano: 2009-03-07
 

Choć w trakcie pożegnania "zobowiązałem się" do nie umieszczania wpisu w Księdze Gości, ale czasami warto złamać niektóre obietnice :). Dla narciarzy położenie rewelacyjne, wyciągi na wyciągnięcie ręki :), dom ma artystyczną duszę - nie może być inaczej (dziękujemy za miłe rozmowy o sztuce), widoki z okien ... (ech nie ma co pisać, z panoramą Tatr z Bukowiny, jak z Neapolem). Po prostu polecamy z czystym sumieniem, wszystkim, którzy chcą trochę inaczej "stracić" czas w górach. Pani Lidko, Panie Mariuszu, już teraz piszemy się na przyszły rok.


 
Urszula Kłoczko
Dodano: 2008-08-25
 

Wspaniala, ciepla atmosfera i niezwykle oryginalny wystroj wnetrza czynia "Dom z Witrazami" idealnym miejscem do wypoczynku. Pensjonat jest przystosowany dla dzieci (dziekuje za komputer dzieki ktoremu w deszczowe pogode moje dziecko sie nie nudzilo:-). no i ten widok z okna:-) Pani Lidko - dziekuje raz jeszcze i do zobaczenia w marcu:-)


 
Alicja z rodziną
Dodano: 2008-07-07
 

POLECAM POLECAM POLECAM!!! wraz ze znajomymi zatrzymaliśmy się w tym domu na kilka dni - atmosfera jak z bajki a do tego bezkonfliktowi gospodarze i wzorowy porządek. Piękne widoki a także możliwość wyciszenia są dodatkowym atutem. Polecam dla rodzin z dziećmi jak i bez nich - faktycznie nie da się tam nudzić


 
Gosia Rutkowska
Dodano: 2008-03-08
 

Uważam, że wybór miejsca był strzałem w dziesiątkę, nie mogliśmy lepiej trafić. Pobytu u Pani Lidki i Pana Mariusza był dla nas wielką przyjemnością, nie tylko ze względu na doskonałe położenie domu (widok zapierający dech w piersi i wielka radość dla miłośników białego szaleństwa), ale w szczególności na przemiłych Gospodarzy, którzy stworzyli w swoim domu niepowtarzalną i ciepłą atmosferę. Polecamy Wszystkim gorąco. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy Pani Lidko i Panie Mariuszu za gościnę:) Pozdrawiam serdecznie Gosia Rutkowska


 
Asia Rokicka
Dodano: 2007-07-31
 

W trakcie pożegnania z gospodarzami "Domu z witrażami" ( dość długiego zresztą ) zostałam z o b o w i ą z a n a do skreślenia paru słów na tym forum, co czynię z prawdziwą przyjemnością. Po pierwsze widoki z okien - jeżeli ktoś nie jest ślepy na uroki natury, tutaj ma prawdziwą ucztę - panorama Tatr od Bielskich po Zachodnie . Po drugie - warunki "bytowe", jest wszystko to, co być powinno a nawet więcej. Po trzecie - klimat, i nie piszę tu bynajmniej o klimacie Bukowiny, ale o klimacie tego miejsca. Dom jest wyjątkowy i to się czuje zaraz po wejściu. Ciekawie urządzony, choć nie przeładowany jakimiś pseudoozdobami. Po czwarte - "gazdowie" i to jest prawdziwy "gwóźdź" pobytu w tym domu. Atrakcja sama w sobie. Uprzejmość , urok i kultura i to wszystko bez nadmiernego drenażu kieszeni. Czyli w sumie totalna beznadzieja. Jeżeli nie możesz potencjalny gościu - turysto wytrzymać paru dni bez narzekania na zimną wodę, stuki za ścianą, opryskliwego gazdę etc.etc... nie jedź w to miejsce. Tam nie ma się do czego przyczepić. Jeżeli jednak kochasz góry i chcesz i potrafisz wypoczywać w pięknym miejscu - wal jak w dym. Po dwutygodniowym pobycie piszę to z całą odpowiedzialnością , jeszcze raz pozdrawiając gorąco Lidię i Mariusza .


 
Bożena, Jarek i Konrad
Dodano: 2007-02-07
 

Fantastyczne miejsce!!! Polecamy wszystkim!!! "Dom z witrażami" to dom z duszą. Komfortowo urządzony, przytulny, czysty, dający pełną swobodę. Za oknami przepiękne widoki na Tatry Wysokie. Gospodarze z Klasą (właśnie przez duże "K"). Uśmiechnięci, bezpośredni i pomocni. Do wyciągów przysłowiowe "dwa kroki". Spędziliśmy w "Domu z witrażami" tydzień i naprawdę żal było wyjeżdżać. Ale na pewno tam wrócimy jeszcze nie raz. Jednym słowem jak w góry to tylko do "Domu z witrażami". Pozdrawiamy Gospodarzy.


 
Jolanta Justyna i Wojciech Czauż z Białe
Dodano: 2006-10-04
 

Dom z witrazmi to fantastyczne miejsce do wypoczynku. Przytulne,czyste ze smakiem urządzone pokoje, za okami przepiękna panorama Tatr,sympatyczni,zawsze służący pomocą gospodarze,cisza i spokój.Spędziliśmy tu przepiękny wrześniowy tydzień i czuliśmy się jak w domu.Mamy nadzieje ,ze uda nam się wrócić tu w przyszłym roku .Pozdrowienia dla gospodarzy.


 
Danuta i Lech
Dodano: 2006-05-06
 

To naprawdę piękne miejsce, niezwykle urokliwy dom, przesympatyczni, kulturalni i nienachalni właściciele. A do tego z okien widoki zapierające dech w piersiach!!! Jeśli ktoś szuka ciszy, spokoju, by szybko i w pełni wypocząć, znajdzie tutaj z pewnością. Dziękujemy za miłych kilka dni, pozdrawiamy i z przekonaniem polecamy innym.


 
jakubisiakowie
Dodano: 2006-01-01
 

Bardzo sympatyczne i spokojne miejsce. Blisko do wyciągów bez problemu można dojść w butach narciarskich, a wrócić przy dobrych warunkach pod bramę na nartach. Gospodarze b. mili mimo że cepry, a może dlatego. Wyżywienie obok sprawdziliśmy b. smaczne. Szczerze polecam i pozdrawiam Gospodarzy. Marcin z familją.


Opinie 1-10 z 13

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Bukowina Tatrzańska w przewodniku

Alternatywa dla Zakopanego - Białka i Bukowina Tatrzańska

Alternatywa dla Zakopanego – Białka i Bukowina Tatrzańska

Tatry to nie tylko Zakopane. Proponujemy dwie miejscowości, w których odpoczniesz od gwaru i tłumów, a jednocześnie nacieszysz się górskim klimatem.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie