Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom z witrażami - dom z duszą

Adres obiektu Wierch Olczański 51A, 34-530 Bukowina Tatrzańska
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
Agnieszka i Ewa z synami
Dodano: 2010-07-11
 

Jeszcze raz dziękuję w imieniu Ewy i swoim za stworzenie tak klimatycznego miejsca, którego kompletnie nie spodziewałyśmy się zastać w Bukowinie..na pewno będziemy do Was wracać :D (ja mam jeszcze zaległego anioła..;)


 
Waldek i Iza z towarzystwem
Dodano: 2010-01-28
 

Zgodnie z towarzystwem stwierdziliśmy , iż z naszych kilku pobytów w tych okolicach Dom z Witrażami okazał się najlepszym . Konkretnie , bardzo dobra lokalizacja ( przy samym stoku ) , bardzo przytulne , domowe wnętrze z prawidłowym rozkładem pomieszczen , wyposażeniem , standartem , komunikacją , duża oferta rekreacyjna . Bardzo uprzejmi gospodarze wykazujący niezwykłą dbałość o utrzymanie obiektu . Fascynująca galeria biżuterii i witraży. Polecam serdecznie !!!


 
Piątka
Dodano: 2009-03-12
 

Byliśmy w połowie stycznia, tuż przed feriami, rewelacyjne warunki narciarskie, mało ludzi, idealna miejscowość do przyjazdu rodzinnego z małymi dziećmi. W to wpisuje się znakomicie Dom Z Witrażami który możemy z całego serca polecić. Gospodarze jak mało kto rozumieją co jest ważne i traktują przyjezdnych jak gości a nie jedynie jako źródło dutków co jest powszechne na Podhalu. Pozdrawiamy i pewnie Do Zobaczenia.


 
Jarek, Kasia i Ania
Dodano: 2009-03-10
 

Po dwutygodniowym pobycie pod Witrażami nie chciało nam się wracać do domu. Doskonałe warunki pobytowe (zdjęcia nie oddają pełni smaku i komfortu z jakimi sa przygotowane pokoje). Bardzo mili i pomocni gospodarze. Cicho, spokojnie i kulturalnie. Doskonałe warunki narciarskie - wyciag krzesełkowy w bezpośrednim sąsiedztwie. U zaprzyjaźnionej gaździny przepyszne obiady (tak dobrych zup nie jedliśmy od bardzo dawna). W samej Bukowinie zaś masa atrakcji - stoki, baseny, skutery, kuligi itp. Nic tylko jechać i cieszyć się z pobytu. Miejsce do wielokrotnych powrotów.


 
Asia Rokicka
Dodano: 2007-07-31
 

W trakcie pożegnania z gospodarzami "Domu z witrażami" ( dość długiego zresztą ) zostałam z o b o w i ą z a n a do skreślenia paru słów na tym forum, co czynię z prawdziwą przyjemnością. Po pierwsze widoki z okien - jeżeli ktoś nie jest ślepy na uroki natury, tutaj ma prawdziwą ucztę - panorama Tatr od Bielskich po Zachodnie . Po drugie - warunki "bytowe", jest wszystko to, co być powinno a nawet więcej. Po trzecie - klimat, i nie piszę tu bynajmniej o klimacie Bukowiny, ale o klimacie tego miejsca. Dom jest wyjątkowy i to się czuje zaraz po wejściu. Ciekawie urządzony, choć nie przeładowany jakimiś pseudoozdobami. Po czwarte - "gazdowie" i to jest prawdziwy "gwóźdź" pobytu w tym domu. Atrakcja sama w sobie. Uprzejmość , urok i kultura i to wszystko bez nadmiernego drenażu kieszeni. Czyli w sumie totalna beznadzieja. Jeżeli nie możesz potencjalny gościu - turysto wytrzymać paru dni bez narzekania na zimną wodę, stuki za ścianą, opryskliwego gazdę etc.etc... nie jedź w to miejsce. Tam nie ma się do czego przyczepić. Jeżeli jednak kochasz góry i chcesz i potrafisz wypoczywać w pięknym miejscu - wal jak w dym. Po dwutygodniowym pobycie piszę to z całą odpowiedzialnością , jeszcze raz pozdrawiając gorąco Lidię i Mariusza .


 
Bożena, Jarek i Konrad
Dodano: 2007-02-07
 

Fantastyczne miejsce!!! Polecamy wszystkim!!! "Dom z witrażami" to dom z duszą. Komfortowo urządzony, przytulny, czysty, dający pełną swobodę. Za oknami przepiękne widoki na Tatry Wysokie. Gospodarze z Klasą (właśnie przez duże "K"). Uśmiechnięci, bezpośredni i pomocni. Do wyciągów przysłowiowe "dwa kroki". Spędziliśmy w "Domu z witrażami" tydzień i naprawdę żal było wyjeżdżać. Ale na pewno tam wrócimy jeszcze nie raz. Jednym słowem jak w góry to tylko do "Domu z witrażami". Pozdrawiamy Gospodarzy.


 
Jolanta Justyna i Wojciech Czauż z Białe
Dodano: 2006-10-04
 

Dom z witrazmi to fantastyczne miejsce do wypoczynku. Przytulne,czyste ze smakiem urządzone pokoje, za okami przepiękna panorama Tatr,sympatyczni,zawsze służący pomocą gospodarze,cisza i spokój.Spędziliśmy tu przepiękny wrześniowy tydzień i czuliśmy się jak w domu.Mamy nadzieje ,ze uda nam się wrócić tu w przyszłym roku .Pozdrowienia dla gospodarzy.


 
Bogusia i Paweł
Dodano: 2005-08-04
 

Wybraliśmy się do "Domu z Witrażami" na naszą podróż poślubną,zachęciła nas przemiła korespondecja z właścicielami. POLECAMY TO MIEJSCE!!!cudowna panorama tatr,warunki, atmosfera, bardzo otwarci i pomocni włascicele, już chcemy tam wracać!


 
Ewa i Maciek z dziećmi
Dodano: 2005-07-24
 

To pięknie urządzony dom, super mili gospodarze. Kapitalne warunki dla dzieciaków i rodziców. Pokoje duże, super czysto. Pracownia, w której można się nauczyć robić cudeńka. SUPER! My tu wrócimy. Dziękujemy.


 
Tom from Colorado USA
Dodano: 2004-10-23
 

Byliśmy tutaj z rodziną z Polski, której dawno nie widzieliśmy. W tym domu znaleźliśmy świetne warunki do takich spotkań rodzinnych. Mogliśmy być razem kiedy chcieliśmy, albo osobno, kiedy chcieliśmy odpocząć, bo są tu takie dobre możliwości. Zobaczcie sami. Just perfect place.


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Bukowina Tatrzańska w przewodniku

Alternatywa dla Zakopanego - Białka i Bukowina Tatrzańska

Alternatywa dla Zakopanego – Białka i Bukowina Tatrzańska

Tatry to nie tylko Zakopane. Proponujemy dwie miejscowości, w których odpoczniesz od gwaru i tłumów, a jednocześnie nacieszysz się górskim klimatem.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie