Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom z witrażami - dom z duszą

Adres obiektu Wierch Olczański 51A, 34-530 Bukowina Tatrzańska
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 31

 
Marzena G.
Dodano: 2009-02-23
 

Bardzo dziękujemy za mozliwość wynajmowania u Państwa pokoju nr 6 :) Jestem P. Lidio pełna uznania z organizacji wypoczynku u Państwa:).Na antresoli też wygodnie.:)


 
Robert K.
Dodano: 2009-02-02
 

Szanowni Państwo Dziekujemy za bardzo miły pobyt w państwa domu . Ujęła nas wasza gościnność a także niezwykła atmosfera panująca w Domu z Witrażami . W takich miejscach wspaniale sie wypoczywa I chętnie do nich wraca . Mamy więc nadzieje , że nieraz skorzystamy jeszcze z Państwa oferty. Pozdrawiamy


 
Urszula Kłoczko
Dodano: 2008-08-25
 

Wspaniala, ciepla atmosfera i niezwykle oryginalny wystroj wnetrza czynia "Dom z Witrazami" idealnym miejscem do wypoczynku. Pensjonat jest przystosowany dla dzieci (dziekuje za komputer dzieki ktoremu w deszczowe pogode moje dziecko sie nie nudzilo:-). no i ten widok z okna:-) Pani Lidko - dziekuje raz jeszcze i do zobaczenia w marcu:-)


 
Alicja z rodziną
Dodano: 2008-07-07
 

POLECAM POLECAM POLECAM!!! wraz ze znajomymi zatrzymaliśmy się w tym domu na kilka dni - atmosfera jak z bajki a do tego bezkonfliktowi gospodarze i wzorowy porządek. Piękne widoki a także możliwość wyciszenia są dodatkowym atutem. Polecam dla rodzin z dziećmi jak i bez nich - faktycznie nie da się tam nudzić


 
Gosia Rutkowska
Dodano: 2008-03-08
 

Uważam, że wybór miejsca był strzałem w dziesiątkę, nie mogliśmy lepiej trafić. Pobytu u Pani Lidki i Pana Mariusza był dla nas wielką przyjemnością, nie tylko ze względu na doskonałe położenie domu (widok zapierający dech w piersi i wielka radość dla miłośników białego szaleństwa), ale w szczególności na przemiłych Gospodarzy, którzy stworzyli w swoim domu niepowtarzalną i ciepłą atmosferę. Polecamy Wszystkim gorąco. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy Pani Lidko i Panie Mariuszu za gościnę:) Pozdrawiam serdecznie Gosia Rutkowska


 
Asia Rokicka
Dodano: 2007-07-31
 

W trakcie pożegnania z gospodarzami "Domu z witrażami" ( dość długiego zresztą ) zostałam z o b o w i ą z a n a do skreślenia paru słów na tym forum, co czynię z prawdziwą przyjemnością. Po pierwsze widoki z okien - jeżeli ktoś nie jest ślepy na uroki natury, tutaj ma prawdziwą ucztę - panorama Tatr od Bielskich po Zachodnie . Po drugie - warunki "bytowe", jest wszystko to, co być powinno a nawet więcej. Po trzecie - klimat, i nie piszę tu bynajmniej o klimacie Bukowiny, ale o klimacie tego miejsca. Dom jest wyjątkowy i to się czuje zaraz po wejściu. Ciekawie urządzony, choć nie przeładowany jakimiś pseudoozdobami. Po czwarte - "gazdowie" i to jest prawdziwy "gwóźdź" pobytu w tym domu. Atrakcja sama w sobie. Uprzejmość , urok i kultura i to wszystko bez nadmiernego drenażu kieszeni. Czyli w sumie totalna beznadzieja. Jeżeli nie możesz potencjalny gościu - turysto wytrzymać paru dni bez narzekania na zimną wodę, stuki za ścianą, opryskliwego gazdę etc.etc... nie jedź w to miejsce. Tam nie ma się do czego przyczepić. Jeżeli jednak kochasz góry i chcesz i potrafisz wypoczywać w pięknym miejscu - wal jak w dym. Po dwutygodniowym pobycie piszę to z całą odpowiedzialnością , jeszcze raz pozdrawiając gorąco Lidię i Mariusza .


 
Bożena, Jarek i Konrad
Dodano: 2007-02-07
 

Fantastyczne miejsce!!! Polecamy wszystkim!!! "Dom z witrażami" to dom z duszą. Komfortowo urządzony, przytulny, czysty, dający pełną swobodę. Za oknami przepiękne widoki na Tatry Wysokie. Gospodarze z Klasą (właśnie przez duże "K"). Uśmiechnięci, bezpośredni i pomocni. Do wyciągów przysłowiowe "dwa kroki". Spędziliśmy w "Domu z witrażami" tydzień i naprawdę żal było wyjeżdżać. Ale na pewno tam wrócimy jeszcze nie raz. Jednym słowem jak w góry to tylko do "Domu z witrażami". Pozdrawiamy Gospodarzy.


 
Tomasz Sołkkiewicz
Dodano: 2006-10-04
 

2006-09-29 Cudowne miejsce !!!! Spędziłem dwa tygodnie z żoną i 15 miesięcznym Mikołajkiem w tym super miejscu. Wszystko co zamieszczone jest w ogłoszeniu jest prawdą i to właśnie jest niesamowite. BEZ NABIJANIA LUDZI W BUTELKĘ!!!! Gospodzrze przemili i bardzo pomocni w usuwaniu każdego nawet błachego problemu, za co jeszcze raz dziękuje. Bardzo polecam rodzinom z małymi dziećmi bo nawet gdy pogoda nie dopisuje to jest co robić. Pozdrawiam gospodarzy i przepraszam za opóźnienie z "opinią" ale dopiero od dwóch dni na lądzie. Spóźnione ale szczere. Mam nadzieje, że jeszcze kiedyś wiatry znad morza zawieją nas do państwa do bukowiny.


 
Jolanta Justyna i Wojciech Czauż z Białe
Dodano: 2006-10-04
 

Dom z witrazmi to fantastyczne miejsce do wypoczynku. Przytulne,czyste ze smakiem urządzone pokoje, za okami przepiękna panorama Tatr,sympatyczni,zawsze służący pomocą gospodarze,cisza i spokój.Spędziliśmy tu przepiękny wrześniowy tydzień i czuliśmy się jak w domu.Mamy nadzieje ,ze uda nam się wrócić tu w przyszłym roku .Pozdrowienia dla gospodarzy.


 
Danuta i Lech
Dodano: 2006-05-06
 

To naprawdę piękne miejsce, niezwykle urokliwy dom, przesympatyczni, kulturalni i nienachalni właściciele. A do tego z okien widoki zapierające dech w piersiach!!! Jeśli ktoś szuka ciszy, spokoju, by szybko i w pełni wypocząć, znajdzie tutaj z pewnością. Dziękujemy za miłych kilka dni, pozdrawiamy i z przekonaniem polecamy innym.


Opinie 11-20 z 31

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Bukowina Tatrzańska w przewodniku

Alternatywa dla Zakopanego - Białka i Bukowina Tatrzańska

Alternatywa dla Zakopanego – Białka i Bukowina Tatrzańska

Tatry to nie tylko Zakopane. Proponujemy dwie miejscowości, w których odpoczniesz od gwaru i tłumów, a jednocześnie nacieszysz się górskim klimatem.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie