Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom z witrażami - dom z duszą

Adres obiektu Wierch Olczański 51A, 34-530 Bukowina Tatrzańska
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 21-30 z 31

 
Ela i Tomek Okorowscy
Dodano: 2006-02-07
 

Szanowni Państwo, Dotarliśmy szczęśliwie do domu. Anioły już fruwają, a Asia zamówiła właśnie przez internet 2 książki na temat witraży. Stwiedziła, ze będzie witrażystą . Być może za rok przyjedziemy do Państwa z jej kolekcją. :) A na razie skręcamy się z żalu,że nie ma nas w Bukowinie i jeszcze raz dziękujemy za przemiłą atmosferę. Do zobaczenia


 
jakubisiakowie
Dodano: 2006-01-01
 

Bardzo sympatyczne i spokojne miejsce. Blisko do wyciągów bez problemu można dojść w butach narciarskich, a wrócić przy dobrych warunkach pod bramę na nartach. Gospodarze b. mili mimo że cepry, a może dlatego. Wyżywienie obok sprawdziliśmy b. smaczne. Szczerze polecam i pozdrawiam Gospodarzy. Marcin z familją.


 
Ewa, Krzysztof i Maciek z Babcia
Dodano: 2005-10-02
 

Wszystkie zamieszczona tu opinie, to najprawdziwsza prawda. Gospodarze przemili, dom urzadzony artystycznie z wielkim smakiem, okolica przepiekna! Pozdrawiamy!


 
Ania i Janusz
Dodano: 2005-08-16
 

Serdeczność gospodarzy w pierwszym mailowym kontakcie była tylko wstępem do fantastycznego wypoczynku w tym miejscu. Piękne widoki i zacisze górskiej łąki, gustownie urządzony i pełen witrażowego słońca pensjonat, wygoda dla rodzin z dziećmi, blisko do sklepów, usług i komunikacji, przesympatyczni i uczynni gospodarze - czy mamy zachwalać więcej? GORĄCO POLECAMY!!!


 
Gabrysia i Olek.
Dodano: 2005-08-14
 

Dziękujemy za stworzenie nam prawdziwie rodzinnej, wypoczynkowej atmosfery.


 
Bogusia i Paweł
Dodano: 2005-08-04
 

Wybraliśmy się do "Domu z Witrażami" na naszą podróż poślubną,zachęciła nas przemiła korespondecja z właścicielami. POLECAMY TO MIEJSCE!!!cudowna panorama tatr,warunki, atmosfera, bardzo otwarci i pomocni włascicele, już chcemy tam wracać!


 
Ewa i Maciek z dziećmi
Dodano: 2005-07-24
 

To pięknie urządzony dom, super mili gospodarze. Kapitalne warunki dla dzieciaków i rodziców. Pokoje duże, super czysto. Pracownia, w której można się nauczyć robić cudeńka. SUPER! My tu wrócimy. Dziękujemy.


 
Tom from Colorado USA
Dodano: 2004-10-23
 

Byliśmy tutaj z rodziną z Polski, której dawno nie widzieliśmy. W tym domu znaleźliśmy świetne warunki do takich spotkań rodzinnych. Mogliśmy być razem kiedy chcieliśmy, albo osobno, kiedy chcieliśmy odpocząć, bo są tu takie dobre możliwości. Zobaczcie sami. Just perfect place.


 
Ewa, Krzyszfot i Jasiek
Dodano: 2004-07-21
 

Wróciliśmy z Bukowiny, gdzie w "Domu z witrażami" spędziliśmy wspaniały tydzień. Nie znosimy hałaśliwych miejsc wypoczynku i prześladującego zapachu garkuchni, więc tutaj udało sie nam nareszcie wypocząć, choć pogoda nas nie rozpieszczała. To fakt, że w tym domu nie można się nudzic. Polecamy.


 
Anna i Jerzy
Dodano: 2004-07-07
 

Za pośrednictwem serwisu "Spanie" trafilismy w naszej podróży poślubnej do "Domu z witrażami" w Bukowinie Tatrzańskiej. To kapitalne miejsce. Niezwykły, piękny dom, ciekawi gospodarze, wspaniałe lampy i gadżety witrażowe. Mamy zamiar tu wkrótce wrócić m.in. po zamówione do naszej sypialni lampy. Super miejsce! Nam się bardzo podoba.


Opinie 21-30 z 31

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Bukowina Tatrzańska w przewodniku

Alternatywa dla Zakopanego - Białka i Bukowina Tatrzańska

Alternatywa dla Zakopanego – Białka i Bukowina Tatrzańska

Tatry to nie tylko Zakopane. Proponujemy dwie miejscowości, w których odpoczniesz od gwaru i tłumów, a jednocześnie nacieszysz się górskim klimatem.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie