Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom z witrażami - dom z duszą

Adres obiektu Wierch Olczański 51A, 34-530 Bukowina Tatrzańska
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 31

 
 

agnieszka
Dodano: 2012-07-23
Pobyt od: 2012-07-11 do 2012-07-14
 
 
 

Wspaniałe miejsce, super gospodarze. A ich syn Dorian i córcia Zusia są extra. Pozdrowienia dla Virginii i Jacka


 
Jola Mechelewska z wnuczką Olą z Warszaw
Dodano: 2010-07-18
 

LEWELACJA !!! - jak jeszcze kilka lat temu mówiła Ola :-). Dom, Gospodarze, okolice, atmosfera .... - wszystko SUPER ! To prawdziwy "dom z duszą" i świetne miejsce do wypoczynku. Miejsce godne polecenia wszystkim i rodzicom z dziećmi i "małżeństwom" i babci z wnuczką ;-). Serdecznie dziekujemy z Oleńką za opiekę i pomoc, a "zakupy" cieszą i oczy i duszę. Pani Lidio dużo, dużo zdrowia. Pozdrawiamy gorąco.


 
Agnieszka i Ewa z synami
Dodano: 2010-07-11
 

Jeszcze raz dziękuję w imieniu Ewy i swoim za stworzenie tak klimatycznego miejsca, którego kompletnie nie spodziewałyśmy się zastać w Bukowinie..na pewno będziemy do Was wracać :D (ja mam jeszcze zaległego anioła..;)


 
Waldek i Iza z towarzystwem
Dodano: 2010-01-28
 

Zgodnie z towarzystwem stwierdziliśmy , iż z naszych kilku pobytów w tych okolicach Dom z Witrażami okazał się najlepszym . Konkretnie , bardzo dobra lokalizacja ( przy samym stoku ) , bardzo przytulne , domowe wnętrze z prawidłowym rozkładem pomieszczen , wyposażeniem , standartem , komunikacją , duża oferta rekreacyjna . Bardzo uprzejmi gospodarze wykazujący niezwykłą dbałość o utrzymanie obiektu . Fascynująca galeria biżuterii i witraży. Polecam serdecznie !!!


 
Witek Zając
Dodano: 2009-08-10
 

Byłem, zobaczyłem, polecam - parafrazując. A konkretnie bardzo fajne miejsce zarówno ze wzgledu na to co się otrzymuje w postaci lokum jak i kontakt z gospodarzami, bardzo miłe rozmowy, konkretne porady. W drodze powrotnej z pobytu w Domu z Witrazami młodsze dziecko stwierdziło, że nie chce jechać do swojego domu, ze chce abyśmy wrócili do "tego Pana domu". wzajac@alcatel-lucent.com 2009-08-10


 
Andrzej Jankowski
Dodano: 2009-06-17
 

Już kilka razy jeżdziliśmy do Domu z witrażami i za kazdytm razem jesteśmy zaskoczeni tym, że może być tak dobrze, miło, spokojnie i wygodnie., To fajny dom i fajni gospodarze, można pogadać, popatrzeć jakie cudeńka tworzą w swojej pracownia a i kupić po dobrych cenach fajne rzeczy w ich galerii. Ostatnio kupiłem super lampę z karneolu. POLECAM, warto w 100%!!!


 
Krzysztof, Edyta i Majeczka
Dodano: 2009-03-25
 

Bardzo dziękujemy za wspaniałą gościnę u Państwa. Napewno spotkamy się ponownie latem i zimą :)


 
Piątka
Dodano: 2009-03-12
 

Byliśmy w połowie stycznia, tuż przed feriami, rewelacyjne warunki narciarskie, mało ludzi, idealna miejscowość do przyjazdu rodzinnego z małymi dziećmi. W to wpisuje się znakomicie Dom Z Witrażami który możemy z całego serca polecić. Gospodarze jak mało kto rozumieją co jest ważne i traktują przyjezdnych jak gości a nie jedynie jako źródło dutków co jest powszechne na Podhalu. Pozdrawiamy i pewnie Do Zobaczenia.


 
Jarek, Kasia i Ania
Dodano: 2009-03-10
 

Po dwutygodniowym pobycie pod Witrażami nie chciało nam się wracać do domu. Doskonałe warunki pobytowe (zdjęcia nie oddają pełni smaku i komfortu z jakimi sa przygotowane pokoje). Bardzo mili i pomocni gospodarze. Cicho, spokojnie i kulturalnie. Doskonałe warunki narciarskie - wyciag krzesełkowy w bezpośrednim sąsiedztwie. U zaprzyjaźnionej gaździny przepyszne obiady (tak dobrych zup nie jedliśmy od bardzo dawna). W samej Bukowinie zaś masa atrakcji - stoki, baseny, skutery, kuligi itp. Nic tylko jechać i cieszyć się z pobytu. Miejsce do wielokrotnych powrotów.


 
Iwona i Paweł
Dodano: 2009-03-07
 

Choć w trakcie pożegnania "zobowiązałem się" do nie umieszczania wpisu w Księdze Gości, ale czasami warto złamać niektóre obietnice :). Dla narciarzy położenie rewelacyjne, wyciągi na wyciągnięcie ręki :), dom ma artystyczną duszę - nie może być inaczej (dziękujemy za miłe rozmowy o sztuce), widoki z okien ... (ech nie ma co pisać, z panoramą Tatr z Bukowiny, jak z Neapolem). Po prostu polecamy z czystym sumieniem, wszystkim, którzy chcą trochę inaczej "stracić" czas w górach. Pani Lidko, Panie Mariuszu, już teraz piszemy się na przyszły rok.


Opinie 1-10 z 31

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Bukowina Tatrzańska w przewodniku

Alternatywa dla Zakopanego - Białka i Bukowina Tatrzańska

Alternatywa dla Zakopanego – Białka i Bukowina Tatrzańska

Tatry to nie tylko Zakopane. Proponujemy dwie miejscowości, w których odpoczniesz od gwaru i tłumów, a jednocześnie nacieszysz się górskim klimatem.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie